activiteiten

welkom op de website van jbcv jan van den broek communicatie en visualisatie

De activiteiten van jbcv beslaan het volledige spectrum van public relations (PR / communicatie).

 

Tekstbewerking, -verwerking & -schrijven

Deze activiteiten betreffen het redigeren van teksten; het zelf samenstellen van teksten op basis van door u verstrekte informatie; het schrijven van persberichten voor uiteenlopende markten; het houden van interviews en het schrijven van artikelen; het schrijven van teksten voor uw (verkoop)documentatie en het schrijven van teksten voor nieuwsbrieven.

 

Maar ook neem ik u graag een specifiek stuk maatwerk uit handen en schrijf ik 'die lastige brief' of regel ik op regelmatige basis die specifieke 'tweet' voor u...

 

Ontwerp en creatie

Ik voer voor u met liefde diverse vormen van ontwerp uit, wat kan uiteenlopen van de ontwikkeling van logo's tot het produceren van complete huisstijlen en brochures.

 

Door middel van fotografie leg ik graag losse of juist aaneengeschakelde momenten vast. Dit kan variëren van het fotograferen van een nieuwe machine; het in beeld vastleggen van een gebruiksaanwijzing of een bedrijfsproces; uw bedrijfspand; u en / of uw personeel. Ik lever u hierbij desgewenst los beeldmateriaal of maak hiervan voor u een complete reportage die u kunt gebruiken voor uw portfolio.

 

Met 2BHAPPY4EVER ben ik daarnaast actief op het gebied van 'photography & digital art'. Nieuwsgierig? Neem eens een kijkje op de website 2BHAPPY4EVER.com of bezoek mijn webshops via 'Werk aan de Muur' en / of 'Fine Art America'.

 

Vakbeurzen

Ik heb een ruime ervaring met (vak)beurzen en help u graag  bij uw (mogelijke) deelname. Deze activiteiten kunnen uiteenlopen van de begeleiding bij de organisatie ervan tot aan het klaarstomen van u en uw medewerkers of beursmanagement tijdens de beurs.

 

Coaching

Door middel van coaching kan ik u begeleiden, zodat u diverse vormen van communicatie leert inzetten als een krachtig instrument. Ik verzorg daarvoor communicatiecoaching, zowel individueel als voor teams en veelal voor technici (#laattechniekspreken), waarmee communicatieve doelstellingen (weer) helder worden.

Kijk voor meer informatie over coaching op de website van 2B communicatiecoaching en lees daar meer over de 'waarom?', 'wat?' en 'hoe?' van deze aanpak.

 

Naast mijn specialisatie als communicatiecoach voor technici ben ik (uiteraard) ook inzetbaar op andere gebieden en werk ik zowel voor het bedrijfsleven als in de particuliere markt. Kortom: overal waar mensen bereid zijn door middel van hun eigen communicatie het verschil te willen maken...!

 

Gespreksleider

Ik treed regelmatig voor het voetlicht als dagvoorzitter. Ook het houden van (openbare) interviews en / of het optreden als discussieleider tijdens (vak)beurzen, congressen en evenementen is mij op het lijf geschreven.

 

jbcv duurzame communicatie in tekst en beeld

 

Overige activiteiten op aanvraag.

 

NAAR

BOVEN

 

jbcv jan van den broek communicatie en visualisatie

 

Duurzame communicatie in tekst en beeld

© 2005 - 2017 jbcv